Camping Mesles du Morvan

De camping

Foto blog

We bieden een kleine mini camping aan midden in de natuur, met grote staanplaatsen (200-300m2) evt. met een omheining voor de hond. Wij hopen onze gastvrijheid aan veel 50+ers en honden-eigenaren te kunnen bieden .

Een ontspannen vakantie voor u en uw hond. U kunt uw hond lekker los laten lopen en laten ravotten met andere honden op ons hondenveldje.

Ook niet-honden bezitters kunnen heerlijk genieten van de natuur, rust en de ruimte. Niet alle plaatsen worden namelijk omheind, om ook rekening te houden met mensen zonder een hond.

 

Onze service wil zeggen dat u te allen tijde een beroep kunt doen op ons.  Hulp bij het camperen nodig? Wij helpen u graag.  Ook kunt u elke dag vers brood bij ons bestellen.

 

In het midden van de camping bevindt zich een natuurlijke waterbron, die honden een aangename verkoeling biedt. In de zomer kan de temperatuur nl. behoorlijk oplopen . In de Morvan hebben we een landklimaat, met lange warme zomers en lange koude winters.

 

Je ziet hier hertjes en reetjes in het weiland naast de camping, zelfs overdag! De wilde zwijnen die hier ook leven houden zich schuil in de bossen en zijn alleen  ’s nachts actief. Af en toe zien we 's avonds een Das door een van de weilanden lopen.

Onze camping heeft geen kinderspeelplaats of zwembad en is daardoor mogelijk minder aantrekkelijk voor gezinnen met kleine kinderen.  Natuurlijk zijn die daardoor niet minder welkom!

 

Onze sanitaire voorzieningen bieden ruime douches met en zonder wastafel en voldoende ruimte om uw kleding en schoeisel droog te houden.  Ook is er een stoel in de douches aanwezig.

Er is een doucheruimte speciaal ingericht voor gehandicapten. Deze is  voorzien van : douche, stoel, wandsteunen, verhoogd toilet, wastafel, föhn en kleding-haken.

 

Verder bieden wij een wasmachine en droger.

Ons sanitairgebouw is aangesloten op een zogenaamde septische tank. De septic-tank werkt op basis van bacteriën, deze bacteriën sterven wanneer ze met chemicaliën in aanraking komen.

We willen u voor het legen van uw toilet verwijzen naar het plein van Larochemillay, u kunt daar in de daarvoor bestemde camperplek uw toilet legen en reinigen.

Wij willen u tevens vragen om toiletpapier (óók in het toilet van uw caravan/camper) te gebruiken dat geschikt is voor septische tanks (snel afbreekbaar). Uiteraard kunt u dit speciale toiletpapier en genoemde vloeistof ook bij ons aanschaffen.

 

 

Op deze pagina kunt u foto's bekijken van de werkzaamheden aan de camping en de vorderingen!

Camping Mesles du Morvan

Domaine du Bouis

Lieu dit Mesles

58370 Larochemillay